PrimeInsights

Villkor / Användarvillkor

Senast uppdaterad: 1 januari 2023

Tillämplighet

Prime Opinion (denna "panel") är en marknadsundersökningspanel som ägs och drivs av Prime Insights Group LLC.

Som medlem i panelen får du möjlighet att delta i marknadsundersökningar.

Delar av dessa villkor och/eller vår sekretesspolicy kan ändras, modifieras, läggas till eller tas bort när som helst av Prime Opinion efter eget gottfinnande. Det är ditt ansvar att regelbundet granska dessa villkor och vår sekretesspolicy för uppdateringar. Datumet högst upp i dessa villkor anger när de senast uppdaterades.

Mer information om hur vi använder dina uppgifter finns i vår sekretesspolicy.

Dessa villkor utgör ett juridiskt bindande avtal mellan dig och Prime Opinion. Genom att registrera dig, få tillgång till, använda och/eller delta i våra tjänster samtycker du uttryckligen till att följa och vara bunden av dessa villkor.

Detta avtal innehåller också ett undantag för grupptalan. Använd inte tjänsten om du inte godkänner dessa villkor och avståendet från grupptalan.

Behörighet

Medlemskap i vår panel är endast öppet för individer (inte företag eller andra affärsenheter) som är minst arton (18) år gamla eller en annan ålder som krävs enligt ditt geografiska område.

Vår panel är endast avsedd för personligt, icke-kommersiellt bruk. Du får bara ha ett konto.

Prime Opinion kan vägra att tillhandahålla tjänsterna till vem som helst, när som helst och av vilken anledning som helst eller utan anledning som helst.

Panelregistrering

För att registrera dig som panelmedlem och få mynt krediterade till ditt konto måste du fylla i registreringsformuläret online och ge Prime Opinion fullständiga och giltiga kontaktuppgifter. Ditt konto måste ha en unik och giltig e-postadress och ett lösenord.

Du samtycker till att endast tillhandahålla korrekt, aktuell och fullständig registreringsinformation och att hålla den uppdaterad för att upprätthålla korrektheten. Prime Opinion kan säga upp eller avbryta ditt medlemskap och du kan förlora dina mynt om du inte tillhandahåller eller håller dina personuppgifter korrekta och fullständiga.

Du bekräftar att du får tillgång till, använder och/eller deltar i tjänsterna i egenskap av oberoende entreprenör, och att detta avtal inte syftar till eller skapar något förhållande mellan agentur, partnerskap, joint venture, anställd och arbetsgivare eller franchisegivare och franchisetagare.

Belöningar

Mynt Definition

Prime Opinion erbjuder incitament i form av krediter som kallas "mynt" och som krediteras på ditt konto. Mynt kan lösas in mot kontanter eller belöningar enligt specifikationerna och villkoren nedan.

Tjäna mynt

Din förmåga att tjäna mynt är inte tidsbaserad. Vi kommer endast att tilldela dig Coins, som kommer att sättas in på ditt konto i utbyte mot ditt deltagande i aktiviteter som godkänts av Prime Opinion, vilket inkluderar, men inte är begränsat till, registrering som medlem, ifyllande av demografiska profiler och ifyllande av kvalitativa eller kvantitativa marknadsundersökningar, och endast i enlighet med det specifika incitamentserbjudande som offentliggörs för varje aktivitet.

Observera att du kanske inte kvalificerar dig för alla undersökningar, och i så fall avslutas undersökningen och du får inga mynt.

Du kan tjäna mynt på följande sätt:

  • Välkomstbonus: Efter registrering kan du vara berättigad att välja mellan en välkomstbonus. Mynt som tilldelas som välkomstbonus krediteras frivilligt av Prime Opinion och krediteras endast en gång.
  • Slutförande av undersökningar: Du tjänar mynt för varje undersökning som du kvalificerar dig för och slutför. De mynt som delas ut varierar beroende på undersökning.
  • Undersökningsförsök: Ibland kan du tjäna mynt för varje undersökning som du kvalificerar dig för men inte slutför. Mynt som tilldelas för sådana undersökningsförsök krediteras frivilligt av Prime Opinion från fall till fall.
  • Värva en vän: Du tjänar mynt för varje medlem som du hänvisar till Prime Opinion med hjälp av din hänvisningslänk som du får tillgång till efter registreringen. Det kan krävas en viss minsta aktivitet för att du ska få rätt till Coins
.

Prime Opinion registrerar de mynt som krediteras och debiteras från ditt konto. Även om Prime Opinion gör allt för att se till att konton krediteras korrekt är det ditt ansvar att kontrollera att dina mynt har krediterats på rätt sätt. Om du anser att de incitamentbelopp som krediterats ditt konto är felaktiga måste du kontakta Prime Opinions medlemssupport inom trettio (30) dagar efter vårt påstådda fel och förklara fullständigt grunden för din tvist, och bifoga all relevant information som bevisar diskrepansen.När vi har mottagit ditt meddelande kommer vi att utreda ditt krav och meddela dig vårt beslut att justera eller bibehålla det antal mynt som krediterats ditt konto på det sätt som vi anser lämpligt inom trettio (30) dagar. Om vi behöver mer tid för att avgöra ditt krav kommer vi att meddela dig detta och försöka fatta ett beslut så snart det är praktiskt möjligt. Varje beslut av oss om ett sådant krav är slutgiltigt.

Inlösen av mynt

Du kan använda dina mynt när som helst genom att logga in på panelen, gå till fliken "Undersökningar" och klicka på "Välj belöning" eller "Ta ut belöning". Mynt som delas ut är inte tidsbaserade utan delas endast ut för de aktiviteter som nämns ovan.

Mynt omvandlas automatiskt till kontantvärde när du begär en betalning. 100 mynt motsvarar 1,00 dollar eller motsvarande i ditt lands valuta. Alternativt kan mynt konverteras till presentkort.

Om du begär ett presentkort kommer Prime Opinion att göra presentkortskoden tillgänglig elektroniskt. Elektroniska presentkort kommer att skickas till e-postadressen i din medlemsprofil på ditt konto. Du måste se till att vi har din korrekta e-postadress för att undvika leveransförseningar.

En begäran om att skicka tillbaka ett saknat presentkort måste göras inom tre månader från det ursprungliga leveransdatumet. Prime Opinion kommer inte att behandla några beställningar efter det att denna tidsfrist på tre månader har löpt ut.

Kontantbetalningar via PayPal, Venmo eller banköverföring (ACH) krediteras direkt till ditt PayPal-, Venmo- eller bankkonto. Det är ditt eget ansvar att hålla din kontoinformation aktuell.

Även om Prime Opinion vanligtvis behandlar belöningsansökningar inom 10 minuter kan det i vissa fall ta upp till två veckor att behandla din begäran.

Alla belöningar kan ändras om det är nödvändigt för att följa tillämpliga lagar och regler, och vi förbehåller oss rätten att rösta kuponger när sådana lagar och regler kräver att vi måste göra det.

Det kan krävas ett minsta antal mynt för inlösen.

Skattskyldighet

Du bekräftar och godkänner härmed uttryckligen att mynt eller belöningar som tjänas in på Prime Opinion-panelen kan vara skattepliktiga. Det är medlemmens eget ansvar att följa tillämpliga skattekrav.

Förfall av mynt

När mynt krediteras ditt konto är de giltiga i ett år (12 månader) från och med det datum då de tjänades in. Om mynten inte har använts efter denna period upphör de automatiskt att gälla och raderas från ditt konto.

Dessutom kommer alla dina mynt att omedelbart upphöra att gälla och förverkas om du raderar ditt konto.

Prime Opinion kommer inte att ge dig något meddelande om annullering och förverkande av dina Coins. Prime Opinion förbehåller sig rätten att ändra dessa regler för annullering och förverkande efter eget gottfinnande.

Misskötsel, bedrägeri och korrigering av kontofel

Prime Opinions förbehåller sig rätten att övervaka all medlemsaktivitet inom Prime Opinion Coins. Om du har brutit mot våra villkor eller om ditt konto visar tecken på bedrägeri, missbruk eller misstänkt aktivitet kan ditt medlemskonto avslutas och du kan förlora alla ackumulerade Coins. Om du har utfört någon bedräglig aktivitet förbehåller sig Prime Opinion rätten att vidta nödvändiga rättsliga åtgärder, i enlighet med tillämplig lokal lagstiftning.Den kan ha skäl att konfiskera eventuella belöningar som har lösts in på grund av sådan verksamhet. Dessutom kan du, om det är tillåtet enligt lag, bli ansvarig för ekonomiska förluster för Prime Opinion, inklusive rättegångskostnader och skadestånd, och du kommer inte att tillåtas delta i panelen i framtiden.

Om ditt konto inte visar ditt Coins-saldo korrekt förbehåller sig Prime Opinion rätten att rätta till sådana fel. Om du felaktigt har fått Coins eller om du tror att ditt medlemskonto har varit föremål för misstänkt aktivitet, vänligen kontakta Prime Opinion omedelbart.

Överlåtbarhet
Mynt har inget kontantvärde och får inte överlåtas, överföras och/eller pantsättas till tredje part. Du har inga äganderätter eller andra juridiska intressen i mynt som beviljas inom ramen för Prime Opinion Coins-programmet.

Förbjudna aktiviteter

Du samtycker till att inte:

  • använda någon robot, spider, scraper eller annat automatiserat medel eller gränssnitt som inte tillhandahålls av oss för att få tillgång till panelen eller extrahera data
  • delta i någon undersökning på annat sätt än i god tro, t.ex. genom att ge falska svar eller besvara varje fråga på samma sätt. Prime Opinion förbehåller sig rätten att inte tilldela dig Coins om dina enkätsvar är osanna eller inte väl genomtänkta
  • använda ditt Prime Opinion-konto utanför det land där du är bosatt. De undersökningar vi erbjuder är relaterade till det land du bor i och ställer frågor som är relevanta för dig. Att få tillgång till ditt konto och delta i undersökningar utanför det land där du är bosatt kan ses som bedrägeri och kan leda till att ditt medlemskap avslutas
  • .
  • öppna, använda eller upprätthålla mer än ett medlemskonto i vår panel
  • använda en VPN, proxy eller någon annan typ av fördunklad anslutning
  • få tillgång till eller använda någon del av panelen på ett sätt som kan bryta mot någon tillämplig provinsiell, federal eller internationell lag, förordning eller annat statligt krav
  • samla in eller lagra personlig information om andra medlemmar
  • utge dig för att vara en person eller enhet, inklusive Prime Insights anställda, agenter eller kunder, eller andra panelmedlemmar, eller på annat sätt förvränga din tillhörighet till någon person eller enhet
  • sälja vidare, handla med eller på annat sätt försöka generera inkomster genom att ge andra tillgång till dina Prime Opinion Coins
  • lösa in eller försöka lösa in belöningar, priser och/eller incitament genom falska eller bedrägliga metoder och/eller manipulering av undersökningar
  • kontakta våra kunder eller sponsorn för en undersökning
  • publicera och/eller återpublicera något innehåll från Prime Opinion eller någon kommunikation som du deltar i med Prime Opinion
  • publicera och/eller återpublicera innehåll från undersökningar som du deltar i, inklusive undersökningens URL, frågan eller svaren i undersökningen eller namnet på kunden

Om du ägnar dig åt förbjudna aktiviteter kan det leda till att ditt panelmedlemskapskonto avslutas och att du förlorar alla mynt.

Begränsat innehåll

I samband med din användning av, tillgång till och/eller deltagande i våra tjänster kan du få möjlighet att granska eller få tillgång till konfidentiell och skyddad information, material, produkter och innehåll som tillhör Prime Opinion och/eller kunderna och/eller partnerna till Prime Opinions undersökningar och tjänster. Sådant innehåll är och förblir den enda och exklusiva äganderätten till ägaren av detta innehåll.Du ska inte erhålla eller få någon rättighet, titel och/eller intresse i eller för detta innehåll. Du samtycker till att skydda konfidentialiteten och sekretessen för allt innehåll och du samtycker till att inte ändra, kopiera, reproducera, återpublicera, visa, överföra, distribuera, göra om ingenjörskonst, skapa avledda verk av, dekompilera eller på annat sätt använda, ändra eller överföra begränsat innehåll utan föregående uttryckligt skriftligt medgivande från Prime Opinion.Du bekräftar och godkänner att innehållet kan vara föremål för och skyddas av lagar, förordningar och koder om immateriella rättigheter. Du bekräftar och godkänner vidare att om du bryter mot eller på annat sätt bryter mot de restriktioner, begränsningar och förbud som finns i detta avsnitt, förbehåller sig Prime Opinion, utöver alla andra rättigheter eller rättsmedel som Prime Opinion har till sitt förfogande, rätten att säga upp, förbjuda eller begränsa din användning av, tillgång till och/eller ditt deltagande i tjänsterna.

E-postkommunikation

Prime Opinion kontaktar regelbundet sina medlemmar via e-post för att informera dem om viktiga aktiviteter på deras konto. Dessutom kan Prime Opinion skicka dig e-postmeddelanden om nya funktioner, kampanjer eller tillgängliga undersökningar.

Du kan välja att inte ta emot reklammeddelanden genom att klicka på länken "Avsluta prenumeration" i de meddelanden vi skickat till dig eller genom att gå till "Inställningar" på panelen och stänga av reklammeddelanden. Prime Opinion kan fortfarande skicka e-post till dig om viktiga kontoaktiviteter, inklusive, men inte begränsat till, misstänkta inloggningar, myntinlösen eller lösenordsändringar. Om du helt vill avstå från att ta emot e-postmeddelanden kan du avbryta ditt konto genom att följa det förfarande som beskrivs under "Avbrytande av ditt konto".

Avsluta ditt konto

Du kan när som helst avbryta ditt konto genom att gå till "Inställningar" på panelen och välja "Ta bort konto" och sedan slutföra processen genom att ange ditt lösenord och klicka på "Ta bort". Omedelbart efter raderingen kommer ditt konto att stängas. Du förstår och godkänner att när du stänger ditt konto upphör din rätt att få tillgång till Prime Opinion-panelen, och alla mynt som krediterats ditt konto vid denna tidpunkt, oavsett hur och när de har ackumulerats, kommer att förverkas.

Avstängning, uppsägning och avaktivering av panelmedlemskonton
Prime Opinion kan efter eget gottfinnande stänga av och/eller säga upp din användning av, tillgång till och deltagande i panelen och våra tjänster. Om Prime Opinion avslutar ditt medlemskap kommer ditt konto omedelbart att annulleras och din tillgång till, deltagande i och användning av tjänsterna kommer omedelbart att upphöra, och du kommer inte att få delta i undersökningar som erbjuds via vår panel. Prime Opinion kan komma att radera all data som är kopplad till ditt konto vid uppsägning. Om Prime Opinion avslutar ditt medlemskap på grund av brott mot dessa villkor förlorar du alla rättigheter, äganderätt och intresse i alla outlösta belöningar, incitament och priser, med verkan från och med uppsägningen.

Prime Opinion förbehåller sig dessutom rätten att avaktivera ditt medlemskapskonto i panelen om du inte deltar i en undersökning minst en gång var tolfte (12) månad eller om Prime Opinion får ett meddelande om att e-postmeddelanden som skickats till din e-postadress har avvisats eller inte levererats.

Ansvarsfriskrivning

Du samtycker uttryckligen till att du använder webbplatsen och tjänsterna på egen risk. Varken Prime Opinion eller någon annan part som är involverad i skapandet, produktionen eller leveransen av webbplatsen gör några utfästelser eller garantier utöver dem som framgår av webbplatsen och tjänsterna, inklusive men inte begränsat till utfästelser om innehållets lämplighet för något ändamål, eller att din användning av webbplatsen och tjänsterna kommer att vara oavbruten eller felfri; att webbplatsen eller tjänsterna kommer att uppfylla dina krav eller de resultat som kan erhållas från användningen av webbplatsen eller tjänsterna.

Ansvarsbegränsningar

Förutom i den mån det är förbjudet enligt gällande lagar, bekräftar och godkänner du att Prime Opinion under inga omständigheter kommer att vara ansvarig eller på annat sätt ansvarig gentemot dig för indirekta, tillfälliga, särskilda, följdskador och/eller straffskador, oavsett orsak(er) eller orsak(er).

Under inga omständigheter ska Prime Opinion, dess moderbolag eller dotterbolag, efterträdare eller övertagare, leverantörer eller ombud ha ett ansvar som överstiger det faktiska detaljhandelsvärdet av en tillämplig belöning i fråga, eller om en tvist generellt sett gäller din användning av myntprogrammet, till det verkliga detaljhandelsvärdet av de belöningar som dina oanvända, oförfallna, ej uppsagda mynt kan omvandlas till.

Skadestånd

I den utsträckning som lagen tillåter samtycker du till att hålla Prime Opinion och dess moderbolag och närstående bolag samt deras tjänstemän, direktörer, ägare, anställda och agenter skadeslösa från alla krav, förluster, skador, stämningar, böter, avgifter och kostnader (inklusive rimliga advokatarvoden och kostnader för sakkunnigvittnen, inklusive kostnader i samband med interna rådgivare), (gemensamt kallade "krav") som uppstår till följd av eller är relaterade till din användning av panelen och innehåll som du placerar på panelen, inklusive krav som framställs av tredje part.Du samtycker till att Prime Opinion har obegränsad rätt att försvara alla krav och att lösa alla krav utan ditt förhandstillstånd. Du samtycker till att ge Prime Opinion all rimlig hjälp i försvaret av alla anspråk.

Meddelanden

Meddelanden till dig: Vi kan ge dig alla meddelanden som vi är skyldiga att ge genom att lägga ut sådana meddelanden på panelen. Du samtycker också till att vi efter eget gottfinnande kan lämna meddelanden via e-post, inklusive meddelanden om stämningar eller andra rättsliga förfaranden (om sådana finns). Vi kan lämna meddelanden till en e-postadress eller annan adress som du anger vid registreringen. Du samtycker till att hålla din e-postadress aktuell och att kontrollera meddelanden som publiceras på webbplatsen.

Meddelanden till oss: Om inte annat krävs enligt gällande lagar ska alla meddelanden till Prime Opinion skickas via e-post eller rekommenderat brev till ett av de kontaktalternativ som finns på vår webbplats.

Skiljedomsförfarande

Alla anspråk eller tvister som på något sätt rör din användning av webbplatsen, de tjänster som finns tillgängliga på webbplatsen eller dessa användarvillkor ska underställas konfidentiell skiljedomsförfarande, med undantag för att endera parten kan söka interimistisk hjälp från en statlig eller federal domstol i den stat där parten är bosatt för att skydda partens immateriella rättigheter. Skiljedom skulle innebära att du inte längre har rätt att väcka talan i domstol eller att få en juryrättegång om denna talan. Andra rättigheter som du skulle ha i domstol kanske inte är tillgängliga i skiljeförfarande. Det är viktigt att du läser denna bestämmelse noggrant innan du godkänner dessa användarvillkor.

Om en tvist skiljs genom skiljedomsförfarande avstår du från din rätt att delta som grupprepresentant eller gruppmedlem i ett gruppanspråk mot Prime Opinion, inklusive rätten till gruppskiljedomsförfarande eller konsolidering av enskilda skiljeförfaranden. Upptäckter och rätten att överklaga i ett skiljeförfarande är i allmänhet mer begränsade än i en rättegång, och andra rättigheter som är tillgängliga i domstol kanske inte är tillgängliga i ett skiljeförfarande.

Alla tvister mellan dig och Prime Opinion, inklusive tvister relaterade till detta avtal, din användning av webbplatsen och/eller rätten till integritet och/eller publicitet, kommer att lösas genom bindande, individuell skiljedom enligt American Arbitration Associations regler för skiljedom av konsumentrelaterade tvister, och du och Prime Opinion avstår härmed uttryckligen från att låta en jury döma. Du kan endast göra anspråk på dina egna vägnar.Varken du eller Prime Opinion kommer att delta i en grupptalan eller ett skiljedomsförfarande för alla krav som omfattas av detta avtal. Du samtycker också till att inte delta i krav som framställs av en privat advokat eller i en representativ kapacitet, eller i konsoliderade krav som involverar en annan persons konto. Denna bestämmelse om tvistlösning kommer att regleras av den federala lagen om skiljedom. Domen på skiljedomarens utslag kan meddelas i vilken domstol som helst med behörig jurisdiktion.

I alla skiljeförfaranden betalar Prime Opinion avgiften för ingivning, administration, service eller ärendehantering, plus kostnaderna för den första dagen av skiljeförfarandet, medan de återstående kostnaderna betalas av den part som inte vinner. Om det inte är oförenligt med tillämplig lag ska varje part stå för sina respektive advokat-, expert- och vittneskostnader, oavsett vilken part som vinner i skiljedomen.

Skiljedomsförfarandet ska äga rum i Delaware, men kan ske per telefon om den klagande så önskar.

Avstående från grupptalan

Detta avtal ska regleras och verkställas av tillämpliga lagar i delstaten Delaware (utan hänsyn till lagvalsbestämmelser i Delaware).

Alla anspråk eller tvister som på något sätt rör din användning av webbplatsen, tjänsterna, detta avtal eller ditt förhållande till Prime Opinion (inklusive kommunikation som erhållits från Prime Opinion direkt eller via en tredje part) ska avgöras i delstatsdomstolar eller federala domstolar i Los Angeles, Kalifornien, och du samtycker till exklusiv jurisdiktion och plats i dessa domstolar. I största möjliga utsträckning som tillåts enligt gällande lag får ingen stämning enligt detta avtal förenas med en stämning som involverar någon annan part som omfattas av detta avtal, vare sig genom en grupptalan, ett privat advokatförfarande, ett gruppskiljeförfarande eller på annat sätt. Du förstår att du skulle ha haft rätt att vara part i en grupptalan eller en representativ talan.Du förstår och samtycker dock till att eventuella anspråk avgörs individuellt. Du har trettio (30) dagar på dig från och med den tidigaste dagen då du besöker webbplatsen, gör ett köp via tjänsterna eller skickar information via webbplatsen för att välja bort detta skiljedomsavtal genom att kontakta oss via e-post på: privacy@primeopinion.com

.

eller per post till:
Prime Insights Group LLC
8 The Green Ste R
Dover, DE 19902
USA

Om du inte väljer att avstå inom trettio (30) dagar från det tidigaste datumet då du besöker webbplatsen, registrerar dig som medlem, använder tjänsterna eller skickar information till oss via webbplatsen är du inte berättigad att avstå från detta skiljedomsavtal.

Separabilitet

Om något villkor eller någon bestämmelse i dessa villkor av någon anledning anses eller förklaras ogiltigt eller ogenomförbart av någon behörig domstol, ska detta villkor eller denna bestämmelse anses vara ogiltig och ska inte påverka tillämpningen och/eller tolkningen av dessa villkor. De återstående villkoren eller bestämmelserna i dessa villkor ska fortsätta att gälla fullt ut, som om det ogiltiga eller icke verkställbara villkoret eller bestämmelsen inte var en del av dessa villkor.

Jurisdiktion

Dessa villkor och din tillgång till, användning av eller ditt deltagande i programmen/tjänsterna ska regleras av och tolkas i enlighet med lagarna i delstaten Delaware, USA, utan hänsyn till någon del av några principer för val av lag (oavsett om det gäller Delaware eller någon annan jurisdiktion) som skulle kunna föreskriva att en annan jurisdiktions lagar ska tillämpas. Alla anspråk eller tvister som uppstår i samband med dessa villkor och/eller din tillgång till, användning av eller ditt deltagande i panelen/tjänsterna ska omfattas av den exklusiva jurisdiktionen för de statliga eller federala domstolarna i Delaware, USA.

Diverse villkor

Rubrikerna i dessa villkor är endast avsedda som referens och ska inte ha någon inverkan på tolkningen och/eller tillämpningen av dessa villkor. Prime Opinions underlåtenhet att verkställa en överträdelse av dig av dessa villkor ska inte avstå från eller befria dig från en sådan överträdelse och ska inte avstå från, befria från eller hindra Prime Opinion från att verkställa en senare överträdelse av dig av dessa villkor. Dessa villkor och alla regler, villkor eller policyer som det hänvisas till här eller som införlivas här, och alla panelspecifika krav, utgör hela förståelsen och avtalet mellan Prime Opinion och dig med avseende på ämnet här.